Punjeni pileći batak i zabatak
Sastojci:
4 komada pilećih bataka i zabatka (oko 600 g),
200 g kremastog sira,
juneća maramica,
so, biber,
začini prema želji.
Priprema:
Otkoštene zabatke operite, posušite papirnatim ubrusom i natrljajte solju, biberom i začinima. Pustite da odstoje oko 30 minuta. Sirom napunite meso. Potom ga umotajte u juneću maramicu i pecite oko 40 minuta na roštilju.
4 komada pilećih bataka i zabatka (oko 600 g),
200 g kremastog sira,
juneća maramica,
so, biber,
začini prema želji.
Priprema:
Otkoštene zabatke operite, posušite papirnatim ubrusom i natrljajte solju, biberom i začinima. Pustite da odstoje oko 30 minuta. Sirom napunite meso. Potom ga umotajte u juneću maramicu i pecite oko 40 minuta na roštilju.
0 komentari:
Objavi komentar
Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.