ponedjeljak, 5. kolovoza 2019.

Napitak za skidanje sala sa stomaka za samo sedam dana

Kako izgubiti salo sa stomaka sa limunom?

Ovaj prirodni napitak koji sagoreva masnoću je delotvorniji od bilo kojeg drugog recepta koji ćete naći za gubitak sala sa stomaka. Delotvorno je sagorevanje dodatnih masnih naslaga oko stomaka i izbacivanje viška vode iz vašeg organizma. Dodatno, i vaš vodeni celulit će biti manje vidljiv. Ali to nije sve! Najbolja stvar ovog pića je da pomaže i u sledećim razlozima:

    može poboljšati funkciju mozga
    može podstaći memoriju
    može poboljšati vaš sluh

Pijenje ovog napitka u potpunosti će oživeti vaš organizam. Podelićemo sa vama recept za još jedan napitak za skidanje sala sa stomaka:

Sastojci:

    1 šoljica seckane dinje
    1 krastavac
    1 limun
    1 kruška

    ½ kašičica đumbira

Priprema:

Stavite sve sastojke u mikser i iscedite sok od limuna na kraju. Pomešajte ga dok ne dobijete ukusni napitak za skidanje sala sa stomaka. Samo sipjate u čašu i uživajte u piću. Zdravstvene prednosti sastojaka :

Limun – limun je bogat vitaminom C i poznati su za dobar metabolizam. Dovoljno je da svako jutro iscedite limun u čašu tople vode, i uživate u novom napitku za skidanje sala sa stomaka.

Dinja – Kada je reč o mršavljenju, dinja je savršeno voće jer je vrlo delotvorna u topljenju masti oko stomaka. Vrlo je slatka, tako da može zadovoljiti vašu potrebu za slatkim, ali takođe poboljšava vaš imunološki sistem.

Kruške – Kruške su jedno najbogatijih plodova na tržištu. Izvrsno uklanja višak masnoća oko vašeg sala sa stomaka.

Krastavac – Krastavac je takođe vrlo moćan sastojak za gubitak težine i gori masnoću, posebno oko stomaka. Vrlo je delotvoran kod zadržavanja vode.

Da li ste probali sjajnu sasi vodu sa od krastavca za ravan stomak ? Idealna kombinacija sa limunom i đumbirom, učiniće pravo čudo za vaš stomak.

Ovo je najbolji napitak za topljenje sala. Ne samo da će vas osvežiti, već će i poboljšati vaše zdravlje. Samo ga konzumirajte jednom nedeljno i pripremite se za čudo.

0 komentari:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.